Sulje

Rintti, uusi matka aloittelijoille ja hätäisemmille

Kuopio Triathlonin uutuus on Rintti. Tämä savolainen sprintti sopii kaikille lajiin tutustuville! Pyörä- ja juoksumatkat ovat puolet Kuntosarjan matkoista. Uinti on lyhennetty tänä vuonna 200 metriin.

Rolling start mahdollistaa ruuhkattoman startin kaikille. Kilpailuaikasi lähtee liikkeelle kun ylität ajanottomaton ja hyppäät veteen uimaan. Voit käyttää märkäpukua, jos sellaisen omistat. Iso Valkeisen lammen vesi on yleensä kohtalaisen lämmintä. Uimapuvullakin pärjää.

Pyörämatka on 10 km. Reitillä Kallantie-Kettulanlahdentie-Päivärannantie ja takaisin on vain yksi isompi nousu Kallantiellä. Paluumatkalla mäki ohitetaan ajamalla Jäniksenpolkua. Kisalle varattu viiden kilometrin pyörälenkki ajetaan kahteen kertaan.

Pyöräilyn jälkeen on vielä edessä 2,5 km juoksu viehättävällä Päivärannan siirtolapuutarha- ja taajama-alueella. Juoksureitti on suhteellisen tasainen. Sitten vain mitali kaulaan, ja tuulettamaan maalissa!

Kuntosarjaan voit osallistua joko viestiporukalla tai suorittaa triathlonin itse.

Kisainfo on kello 11:00 Hotelli Iso-Valkeisella ja lähtöaika klo 13:30.

Pääset lukemaan tarkemmat kuntosarjan kilpailuohjeet tästä linkistä . Ilmoittautumis- Kilpailusäännöt löydät tämän linkin takaa.

Reittikartat näet tästä linkistä.